Уроци по пиано за деца младежи и възрастни.

Уроци по пиано за начинаещи и напреднали.

Уроци по пиано за всички

Уроци по пиано за деца и възрастни.

Уроците по пиано са за малки и големи обичащи този красив инструмент.

Уроците са специално разработени по уникална методика на преподаване.

Преподавателите са със сериозен опит в обучението на деца. Всички учители притежават и педагогически профил, което е  изключително важно за подхода, и начина на преподаване.

Методиката на обучение и добрия учител са основните неща за напредъка и мотивацията на ученика.

Уроците по пиано също са предназначени и за кандидатстване в музикални училища и висши учебни заведения.

Пианото е струнно-клавишен инструмент с ударен механизъм. Tой е инструмент с неограничени изразни възможности.През вековете претърпял множество промениПоявили се и голям брой разновидности на пианото, отпаднали днес от музикалната практика.

Пианото  има големи заслуги за формирането на музикалната култура  от втората половина на 18в. до днес. Едни от първите композитори, писали за пиано са виенските класици.  Хайдн, Моцарт и Бетовен са оставили огормен брой произведения за пиано.  В симфоничния оркестър пианото е навлязло значително отскоро. Повече се използва роял  за тази цел.

Едни от първите композитори използвали пианото като оркестров инструмент са Хектор Берлиоз, Клод Дебюси,  Глинка , Камий  Сен Санс, Игор Сравински, Густав Малер и др.

От 19-20 век се внасят много нововъведения, някои от които са получили голямо разпространение.  Днес се използват и електрически пиана, /синтезатори/ без струни,  чийто звук става по електронен път.  Известни фабрики за пиана са:  “Стенуей и синове” в Ню Йорк,  “Гротриан-Щайнвег” – Германия , “Ямаха” – Япония,  “Игнац Бьозендорфер” – Виена , “Плейл” – Париж, и др.

Курсове по пиано, обучение на професионално ниво.

Уроци по пиано за деца, младежи и възрастни.

Предлагат се и инструменти под наем за всички, които нямат още пиано, но искат да се обучават.

Това е добър начин за родителите, които искат да видят дали ще се задържи интереса на детето, преди да закупят своя инструмент и да платят скъпа цена за него.

Без музикален инструмент, обучението ще върви по бавно.

Ние ще Ви дадем учебници и материали за уроците по пиано.